Toggle Nav


Kaikki alkoi, kun kolme perustajajäsentä Jami Jokinen, Timo Uotila ja Aatu Vuorijärvi oivalsivat, että Suomen markkinoilta puuttuu oikeasti palveleva sähköpyörien erikoisliike. Meitä kaikkia kolmea yhdistää halu tehdä asiat aina vähän paremmin, kun mihin on totuttu. Ja ei kun tuumasta toimeen, ja näin alkoi Ebike Brothersin tarina ja palvelukonseptin hionta. Nyt voimme ylpeänä esitellä sen myös teille! 
 
Ebike Brothersin tiimillä on vahva tausta sähköpolkupyörien ja etenkin Haibike ja Winora -tuotemerkkien parista. Toimintamme tarkoituksena on edistää terveellisempää, aktiivisempaa ja hauskempaa elämäntyyliä, sekä liikkumista. Toimintamme ydin on intohimoinen ja avoin suhtautuminen asiakkaan ongelman ratkaisuun.  Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Konalassa osoitteessa Konalantie 47, hyväksi havaittujen kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla pyörällä, autolla tai julkisilla. Mikäli et pääse tulemaan luoksemme, niin me tulemme halutessasi sinun luoksesi. Katso lisää sivulta: ebikebrothers.fi/palvelutuotteet 
 
Tarjoamme laadukkaan valikoiman sähköavusteisia polkupyöriä, niiden oheistarvikkeita sekä huolto- ja palvelutuotteita helpottamaan ja parantamaan asiakkaidemme liikkumista ja vapaa-aikaa. Haluammekin tarjota sinulle mahdollisuuden vain nauttia pyöräilystä ja me hoidamme loput! 


Sähköpolkupyörä -valikoimamme koostuu asiakkaidemme tarpeen mukaan räätälöidystä valikoimasta, joka kattaa: kaupunki-, retkeily-, maasto- ja erikoissähköpyörät. Sähköpyörä -valikoimamme kattaa eri kategorioiden keski- ja yläpään mallistot. Hinnat alkaen -mallit eivät kokemuksemme ja saadun palautteen mukaan täytä asiakkaidemme vaatimia odotuksia kestävyydessä ja käyttöominaisuuksissa. Tämän takia meille on tärkeää kartoittaa asiakkaan tarpeet perusteellisesti, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen pyöräilykokemuksen.  
Jos valikoimastamme ei löydy sinulle sopivaa pyörää, niin ei hätää! Ota meihin yhteyttä, me teemme kaikkemme, että saadaan sinulle ja sinun tarpeiseesi parhaiten sopiva sähköpyörä! 

Tarvikepuolella panostamme valikoimassamme erityisesti sähköpyöriin suunnattuihin laadukkaisiin ja kulutusta kestäviin tarvikkeisiin ja varusteisiin. Olemme huomanneet, että esim. vaikka laadukas sähköpolkupyörän etukori on edullisinta vaihtoehtoa melkein tuplasti arvokkaampi, on loppukäyttäjä huomattavasti tyytyväisempi sen tarjoamaan käyttökestävyyteen ja -ominaisuuksiin, kuin jos hän olisi valinnut edullisimman korin ja se olisi kestänyt vain vuoden verran. Tämän takia panostamme vain ominaisuuksiltaan ja kulutuskestävyydeltään korkeatasoisiin tuotteisiin. 
 
Huoltomme palvelee kaikkia sähköpyöräilijöitä, Olemme kuitenkin erikoistuneet Yamaha, Bosch ja Shimano -avustusjärjestelmillä varustettujen sähköpolkupyörien huoltoon ja korjauksiin. Mahdollisuuksien mukaan huollamme ja korjaamme muillakin avustusjärjestelmillä varustettuja pyöriä. Huollollamme on aina 100% tyytyväisyystakuu*. Varaosavalikoimamme on kohdistettu nimenomaan sähköpolkupyörien kulutus- ja varaosiin, tiedämme vuosien kokemuksella, mitkä osat kestävät sähköpolkupyörien kovempaa rasitusta ja mitkä ei. Meiltä löytyy myös tietotaitoa, sekä sopivat tuotteet sähköpyörien lisävarusteluun, kuten: kiinteiden valojen, lisäakkujen ja GPS -seurantajärjestelmien asennuksiin. Teemme huoltoja myös asiakkaan haluamassa osoitteessa esim. kotona tai työpaikalla, katso lisää sivulta: ebikebrothers.fi/palvelutuotteet 
 
Meille asiakkailta saatu palaute on elintärkeää, jotta voimme edelleen kehittää toimintaamme soveltumaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Olemmekin erityisen kiitollisia saamastamme palautteesta ja kehitysideoista. Palkitsemme joka kuukausi parhaan palautteen tai rakentavimman kehitysidean yllätyspalkinnolla. asiakaspalvelu@ebikebrothers.fi 

 
Meillä on yhteensä yli 10-vuoden kokemus sähköpyöräilyn ja sähköpyöräliiketoiminnan parista!