Toggle Nav

 

TOIMENPITEET POIKKEUSTILAN VUOKSI

Meille asiakkaidemme terveys ja turvallisuus on erityisen tärkeää, siksi pyrimme välttämään välttämättömiä ihmiskontakteja. Desinfioimme tasoja, maksupäätteitä ja ovenkahvoja tehostetusti myymälässä. Olemme valmiita joustamaan aukioloaikojen suhteen, järjestämään noutoja ilman ihmiskontaktia ja tarjoamaan erikoispalveluja asiointiin liittyen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten voimme sinua parhaiten. Näillä toimenpiteillä pyrimme helpottamaan asiointiasi korona -epidemian aikana.

 

1. MYYMÄLÄN PALVELUT

 

TESTAA RADOILLA

  Voit nyt varata yksityisen myyntiajan myymälällemme. Ajan voi varata netissä tai puhelimessa arkipäiville kello 10-12 tai 18-20. Ennen myyntiaikaa käymme läpi puhelimessa tarpeenne, jolloin pystymme varautumaan ja palvelemaan sinua parhaamme mukaan.

   

  VARAA AIKA

HAIBIKE

  Voimme järjestää huoltojen tuonnin, noutamisen ja maksamisen ilman ihmiskontaktia. Myös erilaisten tarvikkeiden ja varaosien noutamiset onnistuvat ilman ihmiskontaktia. Kysy palvelusta lisää asiakaspalvelustamme.

LAPIERRE

  Työntekijämme ovat erityisen tarkkoja myymälän puhdistamisesta epidemia aikana. Desinfioimme tasoja, maksupäätteitä ja ovenkahvoja nyt tehostetusti myymälässä.

 

2. TEHOSTETTU ASIAKASPALVELU NETISSÄ

 

LIVE CHAT

  Palvelemme arkisin kello 12-18 ja viikonloppuisin kello 12-16 verkkosivujemme live chatissä. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa sähköpyöriin liittyvissä asioissa!

PUHELUT

  Puhelinpalvelumme palvelee arkisin kello 10-20 ja viikonloppuisin kello 12-18. Autamme kaikissa sähköpyöriin liittyvissä asioissa sinua mahdollisimman nopeasti.

   

  SOITA NYT:

  0451815222

LAPIERRE

  Sähköpostimme toimii normaalisti. Vastaamme normaalisti saman päivän aikana kaikkiin viesteihin myymälän aukioloaikojen sisällä. Ota meihin yhteyttä osoitteeseen: asiakaspalvelu@ebikebrothers.fi

 

3. KOROTONTA MAKSUAIKAA MYYMÄLÄSSÄ JA ETÄKAUPASSA

 

LIVE CHAT

  Nyt saat meiltä 12 kuukautta täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit hakea luottoa kaikkiin tuotteisiimme. Luoton myöntäjä on Resurs Bank Ab

PUHELUT

  Voit nyt hakea luottopäätöksen kotona netissä! Voit käyttää luottoa myymälässä ja nyt myös etäkaupassa. Kysy tästä lisää chatissä, sähköpostissa tai puhelimessa myyjiltämme.

LAPIERRE

  Voit nyt tehdä ostoksia rahoituksella myös suoraan kotoa käsin! Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua etsimään juuri sinulle parhaimman tuotteen! Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen! Katso tarkemmat palautusehdot tästä linkistä.