Kieli:
Toggle Nav
Ostoskori

Lapierre Overvolt AM 927i Sähköpyörä

Loppuun myyty
Tuotenumero
LOAM927I19
Alkaen 7 299,00 €

Overvolt AM mallien ohjaustangon takana ei hauskuudella ole rajaa! Näillä pedoilla teet vaativimmistakin reiteistä leikkipaikkasi! Se mikä tavallisella maastopyörällä oli ennen mahdotonta, tulee nyt sähköavustetuilla maastopyörillä mahdolliseksi. Overvolt AM sähköpyörä mallisto on suunniteltu juurikin haastaville reiteille ketteryytensä ansiosta.

Vaihteistona pyörässä on Shimano XT Di2 11-vaihteinen sähkövaihteisto. Sähköisen vaihtajan ansiosta vaihteiden vaihtaminen onnistuu entistäkin helpoommin! Vaihteisto on myös helppo kalibroida Shimanon E-Tube suvelluksella. Shimano XT -vaihtaja on Shimanon yksi onnistuneimmista ja parhaimmista vaihteistoista. Vaihteet vaihtuvat salaman nopeudella ja erittäin tarkasti. Vaihteistosta on myös säädettävissä, haluatko vaihtaessasi maksimaalisen vakauden vai haluatko vähentää vaihtamiseen tarvittavaa voimaa. Vaihtaja on erittäin kevyt (275g) ja sitä erittäin helppo säätää tarpeen vaatiessa. Valmistusmateriaali vaihteistossa on alumiini. Vaihtajan rattaat on laakeroitu suojatuilla laakereilla, tämä auttaa vaihteiston laakereihin joutumasta hiekkaa tai muuta likaa. Vaihteisto on suunniteltu harrastajille erittäin vaativaan käyttöön.

Pyörässä on käytetty Sram Guide RE 4-mäntäisiä levyjarrua. Nämä jarrut on suunniteltu ja optimoitu juuri sähkömaastopyöriin. Se tarjoaa hyvän jarrutehon tiukkoihin tilanteisiin. 4-mäntäiset jarrut antavat tunnokkaan tunteen jarruttamiseen ja pysäyttävät sähköpyöräsi vauhdista kuin vauhdista.

Moottorina pyörässä on käytetty Shimano Steps E8000 järjestelmää, siitä löytyy 70Nm vääntöä. Moottorissa on myös Bluetooth yhteys, voit kustomoida avustustasot mieluisiksi Shimano E-Tube sovellukella. Linkage akku on integroitu pyörän rungon sisään, jotta se ei saisi osumia vaativassakaan ajossa. Akku on erittäin helppo irrottaa pyörästä ladattavaksi, voit myös ladata akun halutessasi suoraan pyörässä. Akun kapasiteetti on 500wh, josta riittää sähköpyörälle ajomatkaa n. 50-120km.

Overvolt AM 927i sähköpyörässä on FOX 36 FLOAT FACTORY SERIES KASHIMA EBIKE Performance keula. FOX Ebike sarjan keulat on säädetty ja optimoitu tarjoamaan sähkömaastopyöriin parhaan mahdollisen jousituksen vaativiin oloihin. 160mm joustoa tarjoavasta ilmajoustokeulasta löytyy hyvät ilmasäädöt ja rebound säädöt. Ilmasäädön ansiosta iskunvaimennus saadaan säädettyä tarkasti eri käyttäjille. Rebound säädöillä voit säätää jousituksen palautuksen vaimennuksen. Takaiskunvaimennuksesta vastaa FOX FLOAT DPX2 KASHIMA , josta löytyy monipuoliset säädöt. Tällä iskarilla voit haastaa itsesi reitillä kuin reitillä!

Lisävarusteina Overvolt AM 927i sähköpyöriin on myös saatavilla lokasuojia, tarakoita, seisontatukia tai vaikka suoraan järjestelmään integroituja ajovaloja. Harraste käyttöön suosittelemme myös AVS kahvasuojia, jotka suojaavat sormia/käsiä oksilta ja muilta iskuilta.

Kysy lisää sähköpyörästä tai varusteista Ebike Brothersin sähköpyörä asiantuntijoilta!

 

Tekniset tiedot
ValmistajaLapierre
RunkoOVERVOLT OST+ 160mm STEPS INTEGRATED SUPREME 5 Alumiini, BOOST
MoottoriSHIMANO STEPS E8000
NäyttöSHIMANO E8000 display
AkkuSimplo Linkage akku 500wh
LaturiSimplo laturi 4A
KeulaFOX 36 FLOAT 27.5 EBIKE FACTORY SERIES KASHIMA BOOST 160mm joustolla
TakajousitusFOX FLOAT DPX2, 3 asentoisella säädöllä, FACTORY SERIES KASHIMA, TRUNNION, 185x55
TakavaihtajaSHIMANO XT Di2 GS 11s SHADOW PLUS 11-vaihdetta
VaihtajavivutSHIMANO XT Di2
EtujarruSRAM GUIDE RE - 4-mäntäinen jarru, 200mm levyllä
TakajarruSRAM GUIDE RE - 4-mäntäinen jarru, 200mm levyllä
JarrukahvatSRAM GUIDE RE
JalkajarruEi
KetjunohjuriShimano E8000 ketjunohjuri
TakarattaatSHIMANO XT 11s 11-46T
RenkaatMAXXIS 27.5x2.8 HIGH ROLLER II 3C MAXTERRA/ 2.8 REKON+, Foldable 60TPI, EXO PROTECTION, TUBELESS READY
VanteetLAPIERRE eAM+ CARBON 584-35c
OhjaustankoPRO THARSIS TRAIL CARBON Di2, 800mm, 20mm Ø: 31.8mm
KädensijatLAPIERRE MTB kädensijat
OhjainkannatinPRO THARSIS TRAIL 0° Ø: 31.8mm L: 35mm (38), 45mm (43, 46, 50)
OhjainlaakeriFSA Orbit 1.5 ZS NO.57SC
SatulaFIZIK GOBI M5 Kium
SatulaputkiLAPIERRE Hissitolppa by JD 75mm (38), 125mm (43,46), 150mm (50) Ø: 31.6mm
PolkimetLAPIERRE MTB poljin
Kantavuus120Kg
GeometriaLapierre Overvolt AM mallien ajogeometria
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lapierre Overvolt AM 927i Sähköpyörä
Arvosana