Toggle Nav

Haibike SDURO Trekking 5.0 HE 2020

Arvioitu toimitus 2-14 päivää
Tuotenumero
HSDUROTR50HE2020
Alkaen 3 139,00 €

UUSI MOOTTORI & MRS KISKO!

2020 vuoden Haibike SDURO Trekking 5.0 on varustettu uudella Yamahan PW-ST moottorilla! Moottorista löytyy 70Nm vääntöä ja sen kadenssitukea on nostettu huomattavasti edeltäjäänsä verrattuna. Moottorissa on myös automaatti moodi, joka säätelee avustuksia automaattisesti tarpeen mukaan.

Haibike Modular Rail System (MRS) tarjoaa mahdollisuuden asentaa lisävarusteita akun päälle! Nyt voit lisätä vaikka juomapullon ja lukon pyörään vaivattomasti, tyyliä unohtamatta!

TYÖMATKOILLE TAI PITKILLE RETKILLE

Pyörä on suunniteltu toimimaan ympärivuotisessa käytössä säällä kuin säällä. Suuren akun ansiosta pyörällä voi taittaa pitkiäkin reissuja lataamatta. Ajomatka sähköpyörällä on n. 50-120km riippuen avustustasosta ja polkemisen määrästä.

Haibike SDURO Trekking 4.0 sähköpyörä on varusteltu leveillä renkailla, jotka toimivat niin maantiellä kuin myös hiekkateillä ja hyvillä poluilla. Vakio varusteisiin kuuluu myös lokasuojat, tarakka, seisontatuki ja valot! Työmatkoille mukavuutta lisää joustokeula, joka poistaa tärinän käsiltä! Voit varustella pyörää sivulaukuilla ja esimerkiksi peilillä!

HUIPPU OSAT

Pyörästä löytyy Shimanon paras osasarja (Shimano XT). Pyörän kaikki komponentit on suunniteltu kestämään vaativaa päivittäistä käyttöä.

Katso tarkempi esittely alhaalta, tai kysy lisää sähköpyörä asiantuntijoiltamme!

HAIBIKE SDURO TREKKING 5.0 OMINAISUUDET

 

YAMAHA PW-ST MOOTTORI

YAMAHA PW-ST

  Yamaha PW-ST on paranneltu versio Yamaha PW-SE järjestelmästä. Siitä löytyy korkeampi kadenssituki ja täysin automaattinen avustusten valitsin. Nyt voit siis keskittyä siihen tärkeimpään eli ajamiseen! Voit toki edelleen käyttää avustuksia myös manuaalisesti, jolloin sinulla on 4 eri avustustasoa pyörässä. Moottorin teho on 250W ja siitä löytyy 70Nm vääntöä, joka riittää hyvin jopa maastoharrastuksiin.

 

YAMAHA DISPLAY C NÄYTTÖ

YAMAHA MULTI SWITCH NÄYTTÖ

  Suuri 2.8” värinäyttö on erittäin helppolukuinen ja siitä löytyy paljon ominaisuuksia, joita voit käyttää helposti vain nappia painamalla. Voit valita mitä tietoja haluat näytössä näkyvän ja mitä et. Näytössä on myös USB-portti, josta voit esimerkiksi ladata puhelintasi. Sisäänrakennetun Bluetooth yhteyden ansiosta voit yhdistää siihen nyt myös älypuhelimesi ja tuoda esimerkiksi navigointi opasteet suoraan näyttöön.

  Yamaha Multi Switch näyttö näyttää aina seuraavat tiedot:

  • Sähköpyörän nopeus
  • Sähköpyörän akun kapasiteetti / kapasiteetti %
  • Valittu avustustaso
  • Avustuksen tehon käyttö
  • Kello

  Lisäksi voit valita näyttöön näitä ominaisuuksia näytön valikosta:

  • Keskinopeus
  • Maksimi nopeus
  • Kilometrejä ajettu päivässä / kokonaiskilometrit
  • Arvio jäljellä olevasta ajomatkasta, jonka akulla pääsee
  • Kadenssi
  • Kalorien kulutus
  • Navigointi ohjeet
  • Fitness ominaisuudet
  • Kompassi

 

YAMAHA 500WH INTUBE AKKU

YAMAHA 500WH INTUBE AKKU

  Haibiken Intube Battery Concepti (IBC) vie sähköpyörän designin uudelle tasolle. Akku on integroitu turvallisesti rungon sisään ja sitä suojaa Haibiken suunnittelema akun panssari suoja. Sähköpyörän akku pitäisi olla aina helposti irrotettavissa ja tämän Haibike on tehnyt erittäin helpoksi. Voit irrottaa akun helposti pyörästä avaamalla akun lukon ja poistamalla akun panssari suojan. Akun panssari suojan irrottaminen ei vaadi mitään työkaluja. Yamaha 500Wh akku riittää erinomaisesti pitkillekin matkoille. Akulla voi ajaa 50-120km riippuen käytetystä avustustasosta, maastosta ja polkemisen määrästä. Pyörän mukana tulee Yamahan 4A pikalaturi, joka lataa akun tyhjästä täyteen n. 3.5 tunnissa.

 

SHIMANO DEORE XT T8000

SHIMANO DEORE XT T8000

  Tämä vaihteisto on suunniteltu kestämään päivittäisiä haasteita työmatkoilla ja retkeilykäytössä. Vaihteisto vaihtaa äärimmäisen kevyesti ja on lähes täysin huoleton. Vaihteiston säätäminen ja ylläpitäminen on äärimmäisen helppoa. Vaihteiston rullarattaat on myös laakeroitu Shimanon XT takavaihtajassa, tämä parantaa suorituskykyä ja vähentää kitkaa.

 

Shimano Deore MT401 Hydrauliset levyjarrut

SHIMANO MT401

  Shiamno MT401 on hydraulinen levyjarru, joka on tehokas ja hyvin balansoitu. Jarrun muotoilussa on pyritty tekemään jarrusta mahdollisimman pienen ja tyylikkään näköinen. Jarru sopii hyvin aloittavalle maastopyöräilijälle ja työmatkoille. Jarru toimii erinomaisesti ympäri vuoden.

 

SR SUNTOUR NCX D-LO

SR SUNTOUR NCX D-LO

  Joustokeula kaupunki ja retkeilykäyttöön 63mm joustolla. Jousituksen jäykkyys on säädettävissä keulasta, jonka lisäksi voit pika lukita keulan. Keula on täysin huoltovapaa, joten sen ylläpito on erityisen helppoa ja mukavaa. Joustokeula tuo ajamiseen mukavuutta, se vähentää tärinää ja iskuja käsiltä huomattavasti.

 

SCHWALBE TYRAGO K-GUARD

SCHWALBE TYRAGO K-GUARD

  Tyrago K-Guard rengas soveltuu täydellisesti retkeily käyttöön. Sen hieman karhea, mutta erittäin rullaava pinta soveltuu niin maanteille kuin myös hiekkateille. Renkaan pistosuojaustaso on 5/7.

 

CARRYMORE TARAKKA

CARRYMORE TARAKKA

  Carrymore tarakat tarjoavat mahdollisuuden asentaa pyörään erilaisia lisävarusteita. Saatavilla on erilaisia koreja ja laukkuja, joita on helppo käyttää Carrymoren pikakiinnityksen ansiosta. Carrymore lisävarusteista voit kysyä lisää Ebike Brothersin sähköpyörä asiantuntijoilta.

 

Valot

HAIBIKE SKYBEAMER

  Haibike SKYBEAMER valaisin tuo kirkkaat ajovalot sähköpyörääsi. SKYBEAMER lampussa on 150 lumenia, joka riittää mainiosti normaali reiteille! SKYBEAMER on myös integroitu pyörän ohjaustankoon tyylikkäästi.

 

HAIBIKE POHJAPANSSARI

HAIBIKE POHJAPANSSARI

  Erityisesti sähkömaastopyörät saattavat saada iskuja metsissä esimerkiksi kivistä tai vaikka kannoista. Tämän takia Haibike suunnitteli ensimmäisenä valmistajana SkidPlate pohjapanssarin sähkömaastopyöriin vuonna 2012. Tähän Haibike käytti saman tapaista ideaa kuin kypärissä, uhrataan vähemmän arvokas esine kalliimman sijasta. Pohjapanssarissa on käytetty materiaalina iskusuojaavaa muovia, se myös liukuu hyvin esteiden yli eikä jää helposti jumiin esimerkiksi kantoihin tai kiviin. Suojan vaihtaminen ei ole vaikeaa tai kallista, jos se täytyy joskus uusia esimerkiksi suuren iskun takia.

 

Tekniset tiedot
ValmistajaHaibike
RunkoHaibike hydroformattu alumiinirunko 6061, Gravity Casting
MoottoriYamaha PW-ST, 70Nm, 250W, 25km/h
NäyttöYamaha Multi Switch 2.8" TFT, 16 ominaisuutta, Bluetooth
AkkuYamaha Lithion Ion, 500Wh
LaturiYamaha pikalaturi 4A
KeulaSR Suntour NCX D-LO, 63mm lukittava joustokeula
EtuvaihtajaShimano Deore XT T8000, 2-vaihdetta
TakavaihtajaShimano Deore XT T8000, 10-vaihdetta
VaihtajavivutShimano Deore M6000, rapidfire
EtujarruShimano MT400, hydraulinen levyjarru, 180mm levyllä
TakajarruShimano MT400, hydraulinen levyjarru, 160mm levyllä
JarrukahvatShimano MT401
JalkajarruEi
KetjuKMC e10S
KetjusuojaHaibike ketjusuoja, rattaaseen kiinnitetty
KetjunohjuriHaibike Nylon ketjuohjuri
TakarattaatShimano HG50, 11T-36T
EturattaatHaibike 48T / 36T eturatas
RenkaatSchwalbe Tyrago K-Guard 42-622, heijastin nauhalla
VanteetRodi Black Rock 21, alumiinivanne tuplaseinämällä
EtunapaShimano M3050
TakanapaShimano M3050
PinnatSapim Leader, musta
OhjaustankoHaibike Components The Bar ++, 740mm
KädensijatXLC Comfort bo3, rannetuella
OhjainkannatinHaibike Components The Stem ++, A-Head, 31.8mm
OhjainlaakeriA-Head Tapered, kuula laakeroinnilla
LokasuojatSKS, chromoplastic
TarakkaHaibike Carrymore tarakka
SatulaHaibike Components The Saddle
SatulaputkiHaibike Components The Seatpost ++, 31.6mm
PolkimetVP E461 alumiinipolkimet, heijastimilla
EtuvaloHaibike Skybeamer 150, 50 lux
TakavaloAXA Blueline
Kantavuus130
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Haibike SDURO Trekking 5.0 HE 2020
Arvosana