Toggle Nav

Haibike SDURO Trekking 2.0 HE 2020

Osa variaatioista varastossa
Tuotenumero
HSDUROTR20HE2020
Alkaen 2 519,00 €

UUSI MOOTTORI!

2020 vuoden Haibike SDURO Trekking 2.0 on varustettu uudella Yamahan PW-ST moottorilla! Moottorista löytyy 70Nm vääntöä ja sen kadenssitukea on nostettu huomattavasti edeltäjäänsä verrattuna. Moottorissa on myös automaatti moodi, joka säätelee avustuksia automaattisesti tarpeen mukaan.

TYÖMATKOILLE TAI PITKILLE RETKILLE

Pyörä on suunniteltu toimimaan ympärivuotisessa käytössä säällä kuin säällä. Suuren akun ansiosta pyörällä voi taittaa pitkiäkin reissuja lataamatta. Ajomatka sähköpyörällä on n. 50-120km riippuen avustustasosta ja polkemisen määrästä.

Haibike SDURO Trekking 2.0 sähköpyörä on varusteltu vakion lokasuojilla, tarakalla, seisontatuella ja valoilla! Työmatkoille mukavuutta lisää joustokeula, joka poistaa tärinän käsiltä! Voit varustella pyörää sivulaukuilla ja esimerkiksi peilillä!

Katso tarkempi esittely alhaalta, tai kysy lisää sähköpyörä asiantuntijoiltamme!

HAIBIKE SDURO TREKKING 2.0 OMINAISUUDET

 

YAMAHA PW-ST MOOTTORI

YAMAHA PW-ST

  Yamaha PW-ST on paranneltu versio Yamaha PW-SE järjestelmästä. Siitä löytyy korkeampi kadenssituki ja täysin automaattinen avustusten valitsin. Nyt voit siis keskittyä siihen tärkeimpään eli ajamiseen! Voit toki edelleen käyttää avustuksia myös manuaalisesti, jolloin sinulla on 4 eri avustustasoa pyörässä. Moottorin teho on 250W ja siitä löytyy 70Nm vääntöä, joka riittää hyvin jopa maastoharrastuksiin.

 

YAMAHA DISPLAY A NÄYTTÖ

YAMAHA SIDE SWITCH NÄYTTÖ

  LCD näyttö näyttää sinulle tärkeimmät tiedot vaivattomasti. Näyttö kertoo sähköpyöräsi nopeuden ja akun kapasiteetin. Näytöstä voit valita myös neljästä eri avustustasosta mieluisimman. Näyttö on kytköksissä suoraan moottoriin ja se saa virran suoraan sieltä.

  Yamaha LCD näyttö näyttää aina seuraavat tiedot:

  • Sähköpyörän nopeus
  • Sähköpyörän akun kapasiteetti
  • Valittu avustustaso

  Lisäksi voit valita näyttöön näitä ominaisuuksia näytön valikosta:

  • Kilometrejä ajettu päivässä
  • Kokonaiskilometrit
  • Arvio jäljellä olevasta ajomatkasta, jonka akulla pääsee

 

YAMAHA 500WH AKKU

YAMAHA 500WH AKKU

  Yamaha 500Wh akku riittää erinomaisesti pitkillekin matkoille. Akulla voi ajaa 50-120km riippuen käytetystä avustustasosta, maastosta ja polkemisen määrästä. Pyörän mukana tulee Yamahan 4A pikalaturi, joka lataa akun tyhjästä täyteen n. 3.5 tunnissa.

 

SHIMANO DEORE M6000

SHIMANO DEORE M6000

  Shadow RD+ tekniikka vakauttaa vaihteiston ja vähentää ketjun lyömistä takahaarukkaan. Voit valita onko Shadow RD+ systeemi käytössä, vaihteistolla olevasta vivusta. Vaihteistoa on erittäin helppo säätää ja huoltaa. Tämä vaihteisto on suunniteltu poluille ja kevyeen maastoajamiseen. Helpon ylläpidon ansiosta vaihteisto sopii myös työmatkoille.

 

TEKTRO T275 Hydrauliset levyjarrut

TEKTRO T275 LEVYJARRUT

  Tektro T275 on 2-mäntäinen hydraulinen levyjarru. Jarrusta on mahdollista säätää jarruvivun etäisyyttä, jonka ansiosta jarrut saadaan säädettyä jokaiselle käyttäjälle sopivaksi. Jarru tarjoaa terävän jarrutuntuman ja sopii erinomaisesti työmatkapyöräilyyn ja retkeilyyn.

 

SR SUNTOUR NEX E25 LO

SR SUNTOUR NEX E25

  Joustokeula kaupunki ja retkeilykäyttöön 63mm joustolla. Jousituksen jäykkyys on säädettävissä keulasta, jonka lisäksi voit pika lukita keulan. Keula on täysin huoltovapaa, joten sen ylläpito on erityisen helppoa ja mukavaa. Joustokeula tuo ajamiseen mukavuutta, se vähentää tärinää ja iskuja käsiltä huomattavasti.

 

SCHWALBE ROAD CRUISER

SCHWALBE ROAD CRUISER

  Road Cruiser renkaan erityinen ominaisuus on sen kuvio, joka on tehty vihreästä seoksesta. Tämä uusiutuvista ja kierrätetyistä raaka-aineista tehty polymeerikumi on niin laadukasta, että Schwalbe on alkanut käyttää sitä paljon käyttöä vaativissa arkirenkaissa. Renkaan pistosuojaustaso on 3/7.

 

CARRYMORE TARAKKA

CARRYMORE TARAKKA

  Carrymore tarakat tarjoavat mahdollisuuden asentaa pyörään erilaisia lisävarusteita. Saatavilla on erilaisia koreja ja laukkuja, joita on helppo käyttää Carrymoren pikakiinnityksen ansiosta. Carrymore lisävarusteista voit kysyä lisää Ebike Brothersin sähköpyörä asiantuntijoilta.

 

Valot

VALOT

  Trelock i VEO 20LUX tarjoaa hyvän perus valaistuksen maantielle ja kaupunkiin. Takavalona toimii AXA:n Blueline takavalo. Takavalo on kirkas punainen ja sen hyvän sijoittelun ansiosta se näkyy muille tiellä liikkuville erityisen hyvin.

 

HAIBIKE POHJAPANSSARI

HAIBIKE POHJAPANSSARI

  Erityisesti sähkömaastopyörät saattavat saada iskuja metsissä esimerkiksi kivistä tai vaikka kannoista. Tämän takia Haibike suunnitteli ensimmäisenä valmistajana SkidPlate pohjapanssarin sähkömaastopyöriin vuonna 2012. Tähän Haibike käytti saman tapaista ideaa kuin kypärissä, uhrataan vähemmän arvokas esine kalliimman sijasta. Pohjapanssarissa on käytetty materiaalina iskusuojaavaa muovia, se myös liukuu hyvin esteiden yli eikä jää helposti jumiin esimerkiksi kantoihin tai kiviin. Suojan vaihtaminen ei ole vaikeaa tai kallista, jos se täytyy joskus uusia esimerkiksi suuren iskun takia.

 

Tekniset tiedot
ValmistajaHaibike
RunkoHaibike hydroformattu alumiinirunko 6061, Gravity Casting
MoottoriYamaha PW-ST, 70Nm, 250W, 25km/h
NäyttöYamaha Side Switch 1.7" LCD, 7 ominaisuutta
AkkuYamaha Lithion Ion, 500Wh
LaturiYamaha pikalaturi 4A
KeulaSR Suntour NEX E25-LO, 63mm joustoa
TakavaihtajaShimano Deore M6000, 10-vaihdetta
VaihtajavivutShimano Deore M6000, rapidfire
EtujarruTektro T275, hydraulinen levyjarru, 180mm levyllä
TakajarruTektro T275, hydraulinen levyjarru, 160mm levyllä
JarrukahvatTektro T275
JalkajarruEi
KetjuKMC e10S
KetjusuojaHaibike ketjusuoja, rattaaseen kiinnitetty
KetjunohjuriHaibike Nylon ketjuohjuri
TakarattaatShimano HG500, 11T-42T
EturattaatHaibike 38T eturatas
RenkaatSchwalbe Road Cruiser, 42-622, 28" x 1.6", heijastin nauhalla
VanteetRodi Black Rock 21, tuplaseinämällä
EtunapaHaibike Components TheHub +
TakanapaHaibike Components TheHub +
PinnatSapim Leader, musta
OhjaustankoHaibike Components The Bar +, 720mm
KädensijatXLC Comfort bo3, rannetuella
OhjainkannatinHaibike Components The Stem +, A-Head, 31.8mm
OhjainlaakeriA-Head Tapered, kuula laakeroinnilla
LokasuojatSKS, chromoplastic
TarakkaHaibike Carrymore tarakka
SatulaHaibike Components The Saddle
SatulaputkiHaibike Components The Seatpost +, 31.6mm
PolkimetVP E461 alumiinipolkimet, heijastimilla
EtuvaloTrelock i VEO 20LUX
TakavaloAXA Blueline
Kantavuus130
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Haibike SDURO Trekking 2.0 HE 2020
Arvosana