Toggle Nav

Haibike SDURO HardSeven Life 5.0 sähköpyörä

Osa variaatioista varastossa
Tuotenumero
HSHSL5019
Alkaen 2 834,00 €

Haibike suunnitteli erityisesti naisille suunnatun HardSeven Life -sähköpyörämalliston ilman kompromisseja, säilyttäen tehokkaan ja suorituskykyisen tyylinsä. HardSeven Life -mallit tarjoavat täydellisesti suunnitellun geometrian naisille. Lyhyemmät ohjainkannattimet lähentävät ohjaustankoa, ja naisille suunnitellut erikoissatulat lisäävät ajomukavuutta. Turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä on lisätty myös madaltamalla jalan ylinostokorkeutta, mikä helpottaa pyörälle nousemista ja pyörältä poistumista.

Pyörästä löytyy Sram NX 11-vaihteisto. Sram NX 11 -vaihteisto on kehitetty erityisesti maastokäyttöön, ja se toimii hyvin niin poluilla kuin myös vaikeimmissakin maastoissa. Vaihteet vaihtuvat tarkasti ja ne on helppo säätää tarpeen tullen. Vaihteisto on valmistettu alumiinista ja se painaa vain 322g.  Voimme suositella Sram NX vaihteistoa niin aloitteleville maastopyöräilijöille kuin myös hieman vaativimmillekin käyttäjille.

Jarruina on käytetty Tektro Orion hydraulisia 4-mäntäisiä levyjarrua. 4-mäntäiset jarrut takaavat erittäin hyvän jarrutustehon ja antavat jarrutukselle hyvän ja tarkan tuntuman.

HardSeven Life hyvät iskunvaimennuksen ilmasäädöt ja rebound säädöt. Ilmasäädön ansiosta iskunvaimennus saadaan säädettyä tarkasti eri käyttäjille ja maastoille. Rebound säädöillä voit säätää jousituksen paluuvaimennuksen.

Moottorina pyörässä on käytetty Yamaha PW-SE järjestelmää, josta löytyy 70Nm vääntöä, mikä riittää hyvin vaativimmillekin reiteille. Pyörässä on 500wh akku, josta riittää sähköpyörälle ajomatkaa n. 50-120km.

Lisävarusteina HardNine-sähköpyöriin on myös saatavilla lokasuojia, tavaratelineitä, seisontatukia tai vaikka suoraan järjestelmään integroituja ajovaloja. Life -mallit soveltuvat varusteltuna erinomaisesti ympärivuoriseen työmatkasähköpyöräilyyn.

Kysy lisää sähköpyörästä tai varusteista Ebike Brothersin sähköpyöräasiantuntijoilta!

HAIBIKE SDURO HArdSeven Life 5.0 ominaisuudet


Haibike Modular Rail System, lisää lisävarusteita helposti sähköpyörääsi

HAIBIKE MODULAR RAIL SYSTEM (MRS)

Haibike Modular Rail System (MRS) on patentoitu järjestelmä, joka mahdollistaa erilaisten lisävarusteiden helpon asentamisen pyörään. Lisävarusteista voit valita esimerkiksi lukon pyörään tai vaikka juomapullon.

Haibike The Intube Battery Concept, integroitu akku sähköpyöriin

HAIBIKE INTUBE BATTERY CONCEPT (IBC)

Haibiken Intube Battery Concept (IBC) vie sähköpyörän designin uudelle tasolle. Akku on integroitu turvallisesti rungon sisään ja sitä suojaa Haibiken suunnittelema akun panssari suoja. Sähköpyörän akku pitäisi olla aina helposti irrotettavissa ja tämän Haibike on tehnyt erittäin helpoksi. Voit irrottaa akun helposti pyörästä avaamalla akun lukon ja poistamalla akun panssari suojan. Akun panssari suojan irrottaminen ei vaadi mitään työkaluja.

Haibike The Skidplate pohjapanssari sähköpyöriin

The Haibike SKIDPLATE

Erityisesti sähkömaastopyörät saattavat saada iskuja metsissä esimerkiksi kivistä tai vaikka kannoista. Tämän takia Haibike suunnitteli ensimmäisenä valmistajana SkidPlate pohjapanssarin sähkömaastopyöriin vuonna 2012. Tähän Haibike käytti saman tapaista ideaa kuin kypärissä, uhrataan vähemmän arvokas esine kalliimman sijasta. Pohjapanssarissa on käytetty materiaalina iskusuojaavaa muovia, se myös liukuu hyvin esteiden yli eikä jää helposti jumiin esimerkiksi kantoihin tai kiviin. Suojan vaihtaminen ei ole vaikeaa tai kallista, jos se täytyy joskus uusia esimerkiksi suuren iskun takia.

Yamaha PW-SE sähköpyörä järjestelmä

Yamaha PW-SE avustusjärjestlmä

Yamahan uudessa PW-SE (PW-Sport Edition) järjestelmässä on 70Nm vääntöä, tämä antaa sinulle potkua jyrkempiinkin ylämäkiin ja helpottaa esimerkiksi maastossa ajamista. Moottorin kadenssi tukea on nostettu aikaisempaan PW järjestelmään verrattuna huomattavasti. Nykyisessä PW-SE järjestelmässä kadenssi tuki on 110 rpm asti.


Yamaha Side Switch LCD näyttö

THE YAMAHA C-Type SIDE-SWITCH LCD NÄYTTÖ

LCD näyttö näyttää sinulle tärkeimmät tiedot vaivattomasti. Näyttö kertoo sähköpyöräsi nopeuden ja akun kapasiteetin. Näytöstä voit valita myös neljästä eri avustustasosta mieluisimman. Näyttö on kytköksissä suoraan moottoriin ja se saa virran suoraan sieltä.

Yamaha LCD näyttö näyttää aina seuraavat tiedot:

  • Sähköpyörän nopeus
  • Sähköpyörän akun kapasiteetti
  • Valittu avustustaso

Lisäksi voit valita näyttöön näitä ominaisuuksia näytön valikosta:

  • Kilometrejä ajettu päivässä
  • Kokonaiskilometrit
  • Arvio jäljellä olevasta ajomatkasta, jonka akulla pääsee

Tekniset tiedot
ValmistajaHaibike
RunkoHydroformattu alumiinirunko
MoottoriYamaha PW-SE 70Nm, 250W, 25km/h
NäyttöYamaha Side Switch 1.7" LCD näyttö, 7 ominaisuudella
AkkuYamaha InTube, 500Wh akku
LaturiYamaha pikalaturi 4A
KeulaSR Suntour XCR ilmakeula, LO-R Boost lukituksella, 120mm joustoa
TakavaihtajaSram NX 11-vaihdetta
VaihtajavivutSram NX, vaihtaja
EtujarruTektro Orion M745 hydraulinen levyjarru, 180mm levyllä, 4-mäntää
TakajarruTektro Orion M745 hydraulinen levyjarru, 180mm levyllä, 4-mäntää
JarrukahvatTektro Orion M745, alumiini
JalkajarruEi
KetjuSram PX1110
KetjunohjuriHaibike Nylon Directmount
TakarattaatSram PG1130, 11T-42T pakka
EturattaatYamaha 38T
RenkaatSchwalbe Smart Sam Active, 65-584, 27.5" x 2.6"
VanteetRodi Tryp 35, with eylets, hollow rim, alumiini
EtunapaHaibike Components TheHub ++
TakanapaHaibike Components TheHub ++
PinnatSapim Leader, musta
OhjaustankoHaibike Components TheBar ++ 740mm
KädensijatHaibike MTB grips
OhjainkannatinHaibike Components TheStem ++, A-head, 31,8mm
OhjainlaakeriA-Head Tapered, Cartridge, alumiini
SatulaHaibike Components TheSaddle
SatulaputkiHaibike Components The Seatpost +, patent, 31.6mm, alumiini
PolkimetMTB platform polkimet, alumiini
Paino23.3kg
Kantavuus120kg
Geometria

Testi

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Haibike SDURO HardSeven Life 5.0 sähköpyörä
Arvosana