Toggle Nav

Haibike SDURO HardNine 6.0 2020

Osa variaatioista varastossa
Tuotenumero
HHN602020
Alkaen 3 139,00 €

UUSI MOOTTORI & MRS KISKO!

2020 vuoden Haibike SDURO HardNine 6.0 on varustettu uudella Yamahan PW-ST moottorilla! Moottorista löytyy 70Nm vääntöä ja sen kadenssitukea on nostettu huomattavasti edeltäjäänsä verrattuna. Moottorissa on myös automaatti moodi, joka säätelee avustuksia automaattisesti tarpeen mukaan.

Haibike Modular Rail System (MRS) tarjoaa mahdollisuuden asentaa lisävarusteita akun päälle! Nyt voit lisätä vaikka juomapullon ja lukon pyörään vaivattomasti, tyyliä unohtamatta!

MAASTO OMINAISUUDET

Haibike HardNine 6.0 tarjoaa 29” plussa renkaat ja 110mm joustoa! Ajoasento on rennon sporttinen, jonka ansiosta pyörä soveltuu erinomaisesti maaston ja polkujen lisäksi myös työmatkoille!

Pyörästä löytyy vakiona hydrauliset nelimäntä levyjarrut edestä ja takaa, jotka pysäyttävät pyörän tehokkaasti kovemmastakin vauhdista. Vaihteisto on suunniteltu maastokäyttöön ja pidemmille matkoille, siinä on 12-vaihdetta.

Katso tarkempi esittely alhaalta, tai kysy lisää sähköpyörä asiantuntijoiltamme!

HAIBIKE SDURO HARDNINE 6.0 OMINAISUUDET

 

YAMAHA PW-ST MOOTTORI

YAMAHA PW-ST

  Yamaha PW-ST on paranneltu versio Yamaha PW-SE järjestelmästä. Siitä löytyy korkeampi kadenssituki ja täysin automaattinen avustusten valitsin. Nyt voit siis keskittyä siihen tärkeimpään eli ajamiseen! Voit toki edelleen käyttää avustuksia myös manuaalisesti, jolloin sinulla on 4 eri avustustasoa pyörässä. Moottorin teho on 250W ja siitä löytyy 70Nm vääntöä, joka riittää hyvin jopa maastoharrastuksiin.

 

YAMAHA DISPLAY A NÄYTTÖ

YAMAHA SIDE SWITCH NÄYTTÖ

  LCD näyttö näyttää sinulle tärkeimmät tiedot vaivattomasti. Näyttö kertoo sähköpyöräsi nopeuden ja akun kapasiteetin. Näytöstä voit valita myös neljästä eri avustustasosta mieluisimman. Näyttö on kytköksissä suoraan moottoriin ja se saa virran suoraan sieltä.

  Yamaha LCD näyttö näyttää aina seuraavat tiedot:

  • Sähköpyörän nopeus
  • Sähköpyörän akun kapasiteetti
  • Valittu avustustaso

  Lisäksi voit valita näyttöön näitä ominaisuuksia näytön valikosta:

  • Kilometrejä ajettu päivässä
  • Kokonaiskilometrit
  • Arvio jäljellä olevasta ajomatkasta, jonka akulla pääsee

 

YAMAHA 500WH INTUBE AKKU

YAMAHA 500WH INTUBE AKKU

  Haibiken Intube Battery Concepti (IBC) vie sähköpyörän designin uudelle tasolle. Akku on integroitu turvallisesti rungon sisään ja sitä suojaa Haibiken suunnittelema akun panssari suoja. Sähköpyörän akku pitäisi olla aina helposti irrotettavissa ja tämän Haibike on tehnyt erittäin helpoksi. Voit irrottaa akun helposti pyörästä avaamalla akun lukon ja poistamalla akun panssari suojan. Akun panssari suojan irrottaminen ei vaadi mitään työkaluja. Yamaha 500Wh akku riittää erinomaisesti pitkillekin matkoille. Akulla voi ajaa 50-120km riippuen käytetystä avustustasosta, maastosta ja polkemisen määrästä. Pyörän mukana tulee Yamahan 4A pikalaturi, joka lataa akun tyhjästä täyteen n. 3.5 tunnissa.

 

SRAM SX EAGLE

SRAM SX EAGLE

  SRAM SX Eagle takavaihtajassa on käytetty X-HORIZON tekniikka, tämä tekee vaihtamisesta nopeampaa ja tarkempaa. Vaihteistoa on helppo säätää ja ylläpitää. Tämä vaihteisto on suunniteltu poluille ja kevyeen maastoajoon.

 

Tektro Orion M745 Hydrauliset levyjarrut

TEKTRO ORION M745 LEVYJARRUT

  Tektro Orion M745 on 4-mäntäinen hydraulinen levyjarru. Jarruista löytyy riittävästi tehoa vaativampaankin maastoajamiseen. Jarrusta on mahdollista säätää jarruvivun etäisyyttä, jonka ansiosta jarrut saadaan säädettyä jokaiselle käyttäjälle sopivaksi.

 

RockShox Recon RL

ROCKSHOX RECON RL

  Recon RL on Rockshoxin valmistama ilmajoustokeula 110mm joustolla. Keulasta löydät jousituksen jäykkyyden säädön ja Rebound säädön, jolla voit säätää palautuksen nopeutta. Voit myös lukita keulan etänä käyttämällä RockShoxin Remote Lockout järjestelmää. Keula soveltuu erinomaisesti aloittelevalle maastopyöräilijälle poluille ja keskitason maastoon.

 

SCHWALBE SMART SAM ACTIVE

SCHWALBE SMART SAM ACTIVE

  Viehättävä pitkän matkan rengas erinomaisilla yleisominaisuuksilla. Jokaiselle, joka ajaa maastopyörällä mielellään, sekä tiellä että maastossa. Moderni, erottuva maastokuviointi erottuu edukseen kompaktin keskilinjan ansiosta. Sen ansiosta rengas vierii mukavasti ja tärisee vähän. Ulkoreunan nappulat varmistavat samalla ihanteellisen pidon maastossa. Siksi Smart Sam on täydellinen vaihtoehto joka maastoon.

 

HAIBIKE POHJAPANSSARI

HAIBIKE POHJAPANSSARI

  Erityisesti sähkömaastopyörät saattavat saada iskuja metsissä esimerkiksi kivistä tai vaikka kannoista. Tämän takia Haibike suunnitteli ensimmäisenä valmistajana SkidPlate pohjapanssarin sähkömaastopyöriin vuonna 2012. Tähän Haibike käytti saman tapaista ideaa kuin kypärissä, uhrataan vähemmän arvokas esine kalliimman sijasta. Pohjapanssarissa on käytetty materiaalina iskusuojaavaa muovia, se myös liukuu hyvin esteiden yli eikä jää helposti jumiin esimerkiksi kantoihin tai kiviin. Suojan vaihtaminen ei ole vaikeaa tai kallista, jos se täytyy joskus uusia esimerkiksi suuren iskun takia.

Tekniset tiedot
ValmistajaHaibike
RunkoHaibike hydroformattu alumiinirunko 6061, Gravity Casting
MoottoriYamaha PW-ST, 70Nm, 250W, 25km/h
NäyttöYamaha Side Switch 1.7" LCD, 7 ominaisuutta
AkkuYamaha Lithion Ion, 500Wh
LaturiYamaha pikalaturi 4A
KeulaRockShox Recon RL, etälukittava, 110mm ilmajoustokeula
TakavaihtajaSram SX Eagle, 12-vaihdetta
VaihtajavivutSram SX Eagle
EtujarruTektro Orion M745, nelimäntäinen hydraulilevyjarru, 180mm levyllä
TakajarruTektro Orion M745, nelimäntäinen hydraulilevyjarru, 180mm levyllä
JarrukahvatTektro Orion M745
JalkajarruEi
KetjuSram SX Eagle
KetjusuojaHaibike ketjusuoja, rattaaseen kiinnitetty
KetjunohjuriHaibike Nylon ketjuohjuri
TakarattaatSram Eagle PG1210, 11T-50T
EturattaatSram X-Sync 38T eturatas
RenkaatSchwalbe Smart Sam Active, 65-622, 28" x 1.6", heijastin nauhalla
VanteetRodi Tryp 30, tuplaseinämällä
EtunapaHaibike Components TheHub ++
TakanapaHaibike Components TheHub ++
PinnatSapim Leader, musta
OhjaustankoHaibike Components The Bar ++, 740mm
KädensijatHaibike MTB kädensijat
OhjainkannatinHaibike Components The Stem ++, A-Head, 31.8mm
OhjainlaakeriA-Head Tapered, kuula laakeroinnilla
SatulaHaibike Components The Saddle
SatulaputkiHaibike Components The Seatpost +, 31.6mm
PolkimetHaibike freeride polkimet, alumiini
Kantavuus120kg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Haibike SDURO HardNine 6.0 2020
Arvosana