Toggle Nav
Haibike Flyon sähköpyörät nyt saatavilla!

 

HAIBIKE FLYON SÄHKÖPYÖRÄT

Tutustu maailmaan täynnä uusia mahdollisuuksia! Voit kokeilla rajojasi missä ja milloin vain. Esittelemällä Flyuon malliston, esittelemme seuraavan sukupolven sähkömaastopyörät.

Uusi moottori, innovatiivinen käyttöjärjestelmä, parempi liitettävyys ja älykäs muotoilu: Olipa kyseessä integrointi, digitalisointi tai suorituskyky, Flyon asettaa näille kaikille täysin uudet standardit. Haibiken ensimmäisen oman järjestelmän takana on Saksalainen insinööri voima, yhdistettynä älykkääseen teknologiaan ja vuosien kokemukseen sähköpyöristä.

Kaikki komponentit on Haibiken suunnittelemia, jonka ansiosta ne sopivat täydellisesti järjestelmään, jota on helppo käyttää ja hallita.

 

 

NYT SAATAVILLA

 

 

FLYON OMINAISUUDET

 

Flyon Moottori HPR 120S

FLYON HPR 120S

  Valloita jyrkimmätkin vuoret, ”lennä” polkujen yli, tutki uusia rajojasi ja valloita ne! Haibike HPR 120S moottori on extra vahva tehopaketti, joka on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Moottori takaa sen, että teho ei enää lopu edes vaativimmissa oloissa! Voit mukauttaa järjestelmän sinulle sopivaksi 5 eri kustomoitavalla avustustasolla. Haibike kehitti yhdessä TQ:n kanssa HPR 120S moottorin, joka on tällä hetkellä markkinoiden tehokkain keskiömoottori! Moottorissa on 120Nm vääntöä ja tarjoaa patentoidun voimansiirtonsa ansiosta äärimmäisen paljon voimaa ja tehokkuutta kompaktissa paketissa.

 

630wh Haibike Flyon akku

FLYON 630WH AKKU

  Haibike on suunnitellut yhdessä partnerinsa BMZ:n kanssa 48 volttisen erittäin energiatiheen akun 630wh kapasiteetilla. Rungon sisällä akku kiinnittyy magneeteilla järjestelmään ja on erittäin hyvin suojattuna lukolla, joka on kehitetty Flyon malleihin lukkovalmistaja ABUKSEN kanssa. Akun kapasiteetin voi tarkistaa kosketuspainikkeesta. Akku on vedenpitävä ja sitä voi ladata 4 ampeerin laturilla. Haibike tarjoaa myös lisävarusteena 10 ampeerin pikalaturia, jolla voit pikaladata akun 80% tilaan vain 60 minuutissa!

 

Haibike Flyon HMI Näyttö

FLYON HMI

  Tyylikäs värinäyttö, joka on sijoitettu keskelle ohjaustankoa ohjainkannattimen yläpuolelle. Näytöstä on helppo lukaista tärkeimmät tiedot milloin tahansa, kiitos transflectiivisen näytön, joka toimii erinomaisesti myös kirkkaassa auringon paisteessa. Näytön tietoja voi selata helposti neljän eri näkymän välillä. Näytöstä on myös mahdollista katsoa kaloreiden kulutus, sykkeet ja kadenssi.

 

Flyon remote ohjausyksikkö

FLYON REMOTE

  Haibike kehitti täydellisellä ergonomialla varustetun ohajusyksikön Flyon HPR 120S järjestelmään. Ohjainyksikkö noudattaa Flyonin muotoilua ja tekee asetusten vaihtamisen ja pyörän käyttämisen äärettömän helpoksi ja nopeaksi. Voit säätää avustuksia salaman nopeasti peukalollasi milloin vain. Ohjain yksikkö näyttää eri värisillä LED valoilla mikä avustustaso on käytössä, samoin kuin näet tämän tiedon Flyonin keskinäytössä.

 

Haibike FLYON Skybeamer

FLYON SKYBEAMER

  Haibike SKYBEAMER valaisin tuo kirkkaat ajovalot sähköpyörääsi. SKYBEAMER lampussa on 5000 lumenia, joka riittää missä vain! SKYBEAMER valaisinta voit ohjata manuaalisesta tai flyonin automaattisen valon tarpeen mukaan. SKYBEAMER on myös integroitu pyörän ohjaustankoon tyylikkäästi. SKYBEAMER valot voit hankkia lisävarusteena kaikkiin Flyon malleihin, osassa SKYBEAMER valot tulevat vakiovarusteena.

 

Flyon Twintaillight takavalot

FLYON TWINTAILLIGHT

  Flyon Twin TailLight takavalot näkyvät täydellisesti pyörän takaa tai sivuilta. Edes lokasuojat eivät enää peitä valaisimiasi. Twin TailLight valot voit hankkia lisävarusteena kaikkiin Flyon malleihin, osassa Twin TailLight valot tulevat vakiovarusteena.

 

Flyon Skidpalte

FLYON SKIDPLATE

  Erityisesti sähkömaastopyörät saattavat saada iskuja metsissä esimerkiksi kivistä tai kannoista. Tämän takia Haibike suunnitteli ensimmäisenä valmistajana SkidPlate pohjapanssarin sähkömaastopyöriin vuonna 2012. Tähän Haibike käytti saman tapaista ideaa kuin kypärissä, uhrataan vähemmän arvokas esine kalliimman sijasta. Pohjapanssarissa on käytetty materiaalina iskusuojaavaa muovia, se myös liukuu hyvin esteiden yli eikä jää helposti jumiin esimerkiksi kantoihin tai kiviin. Suojan vaihtaminen ei ole vaikeaa tai kallista, jos se täytyy joskus uusia esimerkiksi suuren iskun takia.

 

Flyon Discsensor

FLYON DISCSENSOR

  Juuri kehitetty nopeus sensori levy lähettää 18 signaalia jokaisella kierroksella. Sensori lähettää renkaan pyörimisnopeuden järjestelmälle ja mittaa nopeutta 18 kertaa tarkemmin kuin mikään muu järjestelmä markkinoilla. Tämän ansiosta järjestelmä voi reagoida äärettömän nopeasti ja paljon dynaamisemmin muuttuviin tarpeisiin. Järjestelmä tunnistaa myös nopeuden jopa hyvin hitaissa vauhdeissa, kuten mäki lähdöissä. Sensori on aseteltu turvallisesti rungon sisään, jossa se ei pääse vahingoittumaan helposti.

 

Haibike Flyon Hiilikuiturunko

FLYON HIILIKUITURUNKO

  Flyon malleissa on hiilikuituiset rungot, jotka tekevät pyörästä tukevamman ja kevyemmän. Haibike asetti myös uusia standardeja kaapelien reititykseen Flyon sähköpyörillään! Jäykkäperäisissä ja täysjoustomalleissa kaikki sähkökaapelit, hydrauliset- ja mekaaniset kaapelit kulkevat rungon sisällä. Integroimalla kaapelit Haibike on saanut tehtyä Flyon sähköpyöristä entistäkin luotettavampia ja kestävämpiä. Kaapelien integroinnin ansiosta pyörä on siistimpi ja tyylikkäämpi.

 

HAIBIKE FLYON MALLIT
 1. Haibike XDURO Adventr 6.0 Flyon sähköpyörä
  Haibike XDURO Adventr 6.0 FLYON
  Alkaen 5 354,00 € Regular Price 6 299,00 €
 2. Haibike XDURO AllMtn 5.0 Flyon sähköpyörä
  Haibike XDURO AllMtn 5.0 FLYON
  Alkaen 5 354,00 € Regular Price 6 299,00 €
 3. Haibike XDURO AllMtn 8.0 Flyon sähköpyörä
  Haibike XDURO AllMtn 8.0 FLYON
  Alkaen 6 246,00 € Regular Price 7 349,00 €
 4. Haibike XDURO NDURO 5.0 Flyon sähköpyörä
  Haibike XDURO NDURO 5.0 FLYON
  Alkaen 5 621,00 € Regular Price 6 614,00 €
 5. Haibike XDURO NDURO 8.0 FLYON sähköpyörä
  Haibike XDURO NDURO 8.0 FLYON
  Alkaen 6 246,00 € Regular Price 7 349,00 €
 6. Haibike FLyon XDURO NDURO 10.0 sähköpyörä
  Haibike FLYON XDURO NDURO 10.0
  Alkaen 8 504,00 € Regular Price 9 449,00 €