Kieli:
Toggle Nav
Ostoskori
GoExpo Winter messut

 

EBIKE BROTHERSIN OSASTOLLA TAPAHTUU!

Esittelemme messuilla kauden 2020 uutuuksia. Messuilla pääset tutustumaan ja koeajamaan uudet Boschin, Yamahan ja Flyonin moottorit! Esittelemme ja myymme myös talvivarusteita pyöräilyyn messuosastollamme. Messuilla mukana mm. POC, ORTLIEB, HEBIE, MUC-OFF & SCHWALBE tarvikkeet.

 

MISSÄ JA MILLON?

GoExpo Winter messut
15.-17.11.2019

PE: 12-20
LA: 10-19
SU: 10-17

HELSINGIN MESSUKESKUS
Messuaukio 1, 00520 HELSINKI
OSASTO: JP390

 

SKI SAARISELKÄ MESSUETU

Osta Ski Saariselän kausilippu, saat kaupan päälle 100 euron arvoisen etusetelin sähköpyörän ostoon

50 nopeinta Ski Saariselän kausilipun ostanutta saa kaupan päälle 100 euron arvoisen etusetelin Tunturin, Haibiken, Nishikin tai Winoran sähköpyörän ostoon Ebike Brothersin messuosastolta, verkkokaupasta tai pyöräliikkeestä. Etusetelit ovat voimassa vuoden 2019 loppuun.

ARVONTA

Ski Saariselän osastolla arvotaan upea vuoden 2020 Nishiki Durango fatbike (arvo 939 e) ja 5 pyöräetuseteliä (arvo á 100 e). Jos et pääse paikan päälle, voit osallistua arvontaan osoitteessa skisaariselka.com/arvonta

Messuosasto: 4d61

www.skisaariselka.fi

 

2020 uutuudet

 

Uusi Flyon HPR 120S Moottori!

KAUAN ODOTETTU HAIBIKE FLYON!

  Nyt sinulla on vihdoin tilaisuus tulla kokeilemaan 2020 vuoden kuuminta uutuutta! Sähköpyörä asiantuntijamme esittelevät sinulle kaikki Haibike Flyonin parhaat ominaisuudet. Flyon tarjoaa huimat 120Nm vääntöä ja hyppääkin tehokkuudessa suoraan kärkisijalle sähköpyörissä! Kokeilemaan pääset 4 eri mallia: AllTrail 6.0, NDURO 10.0, ALLMTN 8.0 ja Adventr 6.0.

 

Uusi Bosch Performance CX

UUSI BOSCH PERFORMANCE CX

  Tule kokeilemaan kauan odotettua Boschin Performance CX Moottoria messuille! Moottori on aiempaa versiota pienempi ja se ei enää vastusta poljettaessa ilman sähköä. Esittelemme nämä uudet moottorit Lapierren 2020 vuoden malleilla. Kokeilemaan pääset 3 eri mallia Lapierrelta!

 

Uudistettu Yamaha PW-X2

UUSI YAMAHA PW-X2

  Yamaha PW-X2 on nyt paranneltu toimimaan haastavissa oloissa entistäkin paremmin. Moottorin kadenssitukea on nostettu, jotta avustus ei loppuisi isoillakaan kadensseilla! Lisäksi järjestelmään on lisätty automaatti asetus, joka valitsee tarpeen mukaan sopivan avustustason automaattisesti. Esittelemme nämä uudet moottorit Haibiken 2020 vuoden SDURO FullSeven LT 6.0 mallilla!

 

TARVIKKEET MESSUILLA

 

Ortlieb tarvikkeet

ORTLIEB

  Ortlieb valmistaa laadukkaita sivulaukkuja ja muita tavarankuljetus varusteita polkupyöriin. Kaikki Ortliebin varusteet ovat 100% vedenpitäviä, mikä tekee niistä erinomaisia ympärivuotisessa käytössä. Tule tutustumaan eri vaihtoehtoihin osastollemme!

 

POC kypärät

POC

  POC valmistaa erittäin laadukkaita kypäriä vaativaan maastokäyttöön, niin kuin myös kaupunkikäyttöön. Esittelemme messuilla talvikypärä vaihtoehtoja ja autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen kypärän tarpeisiisi.

 

Schwalbe talvirenkaat

SCHWALBE

  Schwalbe valmistaa laadukkaita nastarenkaita talvikäyttöön. Voit ostaa renkaat suoraan mukaan messuilta pyörääsi. Paikalla on myös maahantuojan edustaja kertomassa sinulle parhaat nastarengas vaihtoehdot pyörääsi.

 

Hebie tarvikkeet

HEBIE

  Hebie valmistaa laadukkaita ja helppokäyttöisiä Turrix huoltotelineitä. Tule tutustumaan miten voit hoitaa pienet huoltotoimet helposti kotona. Hebien valikoimaan kuuluu myös laadukkaat lokasuojat, jotka toimivat täydellisesti ympäri vuoden. Kirjoita pyöräsi malli ylös, tai ota kuva pyörästäsi niin ammattilaisemme osaa suositella juuri sinun malliisi sopivia varusteita.

 

SKS tarvikkeet

SKS

  SKS valmistaa laadukkaita lokasuojia polkupyöriin. Paikalla on myös maahantuojan edustaja. Kirjoita pyöräsi malli ylös, tai ota kuva pyörästäsi niin ammattilaisemme osaa suositella juuri sinun malliisi sopivia varusteita.

 

Muc-Off

MUC-OFF

  Muc-Off valmistaa laadukkaita pyöränhoito tuotteita. Tule tutustumaan osastollemme, miten voit pitää pyöräsi kunnossa ympäri vuoden Muc-Off:in tuotteilla.

 

 

Winora Tria N7

 

Winora Tria N8

 

Winora Yucatan iN7

 

Winora Yucatan 8fe

 

Winora Winora Yucatan 8he

 

Winora Yucatan 20fe

 

Winora Yucatan 20he

 

Haibike SDURO Trekking 2.0 FE

 

Haibike SDURO Trekking 2.0 HE

 

Haibike SDURO Trekking 4.0 FE Harmaa

 

Haibike SDURO Trekking 4.0 HE Harmaa

 

Haibike SDURO Trekking 4.0 HE Valkoinen

 

Haibike SDURO FullSeven LT 6.0

 

Haibike XDURO AllMtn 2.0

 

Haibike XDURO AllMtn 3.0

 

Haibike XDURO AllMtn 7.5

 

Haibike XDURO FatSix 9.0

 

Winora Yucatan 20fe

 

Winora Yucatan 20he

 

Haibike SDURO Trekking 2.0 FE

 

Haibike SDURO Trekking 2.0 HE

 

Haibike SDURO Trekking 4.0 FE Harmaa

 

Haibike SDURO Trekking 4.0 HE Harmaa

 

Haibike SDURO Trekking 4.0 HE Valkoinen

 

FLYON MALLIT ESILLÄ JA KOKEILTAVANA

 

 

FLYON OMINAISUUDET

 

Flyon Moottori HPR 120S

FLYON HPR 120S

  Valloita jyrkimmätkin vuoret, ”lennä” polkujen yli, tutki uusia rajojasi ja valloita ne! Haibike HPR 120S moottori on extra vahva tehopaketti, joka on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Moottori takaa sen, että teho ei enää lopu edes vaativimmissa oloissa! Voit mukauttaa järjestelmän sinulle sopivaksi 5 eri kustomoitavalla avustustasolla. Haibike kehitti yhdessä TQ:n kanssa HPR 120S moottorin, joka on tällä hetkellä markkinoiden tehokkain keskiömoottori! Moottorissa on 120Nm vääntöä ja tarjoaa patentoidun voimansiirtonsa ansiosta äärimmäisen paljon voimaa ja tehokkuutta kompaktissa paketissa.

 

630wh Haibike Flyon akku

FLYON 630WH AKKU

  Haibike on suunnitellut yhdessä partnerinsa BMZ:n kanssa 48 volttisen erittäin energiatiheen akun 630wh kapasiteetilla. Rungon sisällä akku kiinnittyy magneeteilla järjestelmään ja on erittäin hyvin suojattuna lukolla, joka on kehitetty Flyon malleihin lukkovalmistaja ABUKSEN kanssa. Akun kapasiteetin voi tarkistaa kosketuspainikkeesta. Akku on vedenpitävä ja sitä voi ladata 4 ampeerin laturilla. Haibike tarjoaa myös lisävarusteena 10 ampeerin pikalaturia, jolla voit pikaladata akun 80% tilaan vain 60 minuutissa!

 

Haibike Flyon HMI Näyttö

FLYON HMI

  Tyylikäs värinäyttö, joka on sijoitettu keskelle ohjaustankoa ohjainkannattimen yläpuolelle. Näytöstä on helppo lukaista tärkeimmät tiedot milloin tahansa, kiitos transflectiivisen näytön, joka toimii erinomaisesti myös kirkkaassa auringon paisteessa. Näytön tietoja voi selata helposti neljän eri näkymän välillä. Näytöstä on myös mahdollista katsoa kaloreiden kulutus, sykkeet ja kadenssi.

 

Flyon remote ohjausyksikkö

FLYON REMOTE

  Haibike kehitti täydellisellä ergonomialla varustetun ohajusyksikön Flyon HPR 120S järjestelmään. Ohjainyksikkö noudattaa Flyonin muotoilua ja tekee asetusten vaihtamisen ja pyörän käyttämisen äärettömän helpoksi ja nopeaksi. Voit säätää avustuksia salaman nopeasti peukalollasi milloin vain. Ohjain yksikkö näyttää eri värisillä LED valoilla mikä avustustaso on käytössä, samoin kuin näet tämän tiedon Flyonin keskinäytössä.

 

Haibike FLYON Skybeamer

FLYON SKYBEAMER

  Haibike SKYBEAMER valaisin tuo kirkkaat ajovalot sähköpyörääsi. SKYBEAMER lampussa on 5000 lumenia, joka riittää missä vain! SKYBEAMER valaisinta voit ohjata manuaalisesta tai flyonin automaattisen valon tarpeen mukaan. SKYBEAMER on myös integroitu pyörän ohjaustankoon tyylikkäästi. SKYBEAMER valot voit hankkia lisävarusteena kaikkiin Flyon malleihin, osassa SKYBEAMER valot tulevat vakiovarusteena.

 

Flyon Twintaillight takavalot

FLYON TWINTAILLIGHT

  Flyon Twin TailLight takavalot näkyvät täydellisesti pyörän takaa tai sivuilta. Edes lokasuojat eivät enää peitä valaisimiasi. Twin TailLight valot voit hankkia lisävarusteena kaikkiin Flyon malleihin, osassa Twin TailLight valot tulevat vakiovarusteena.

 

Flyon Skidpalte

FLYON SKIDPLATE

  Erityisesti sähkömaastopyörät saattavat saada iskuja metsissä esimerkiksi kivistä tai kannoista. Tämän takia Haibike suunnitteli ensimmäisenä valmistajana SkidPlate pohjapanssarin sähkömaastopyöriin vuonna 2012. Tähän Haibike käytti saman tapaista ideaa kuin kypärissä, uhrataan vähemmän arvokas esine kalliimman sijasta. Pohjapanssarissa on käytetty materiaalina iskusuojaavaa muovia, se myös liukuu hyvin esteiden yli eikä jää helposti jumiin esimerkiksi kantoihin tai kiviin. Suojan vaihtaminen ei ole vaikeaa tai kallista, jos se täytyy joskus uusia esimerkiksi suuren iskun takia.

 

Flyon Discsensor

FLYON DISCSENSOR

  Juuri kehitetty nopeus sensori levy lähettää 18 signaalia jokaisella kierroksella. Sensori lähettää renkaan pyörimisnopeuden järjestelmälle ja mittaa nopeutta 18 kertaa tarkemmin kuin mikään muu järjestelmä markkinoilla. Tämän ansiosta järjestelmä voi reagoida äärettömän nopeasti ja paljon dynaamisemmin muuttuviin tarpeisiin. Järjestelmä tunnistaa myös nopeuden jopa hyvin hitaissa vauhdeissa, kuten mäki lähdöissä. Sensori on aseteltu turvallisesti rungon sisään, jossa se ei pääse vahingoittumaan helposti.

 

Haibike Flyon Hiilikuiturunko

FLYON HIILIKUITURUNKO

  Flyon malleissa on hiilikuituiset rungot, jotka tekevät pyörästä tukevamman ja kevyemmän. Haibike asetti myös uusia standardeja kaapelien reititykseen Flyon sähköpyörillään! Jäykkäperäisissä ja täysjoustomalleissa kaikki sähkökaapelit, hydrauliset- ja mekaaniset kaapelit kulkevat rungon sisällä. Integroimalla kaapelit Haibike on saanut tehtyä Flyon sähköpyöristä entistäkin luotettavampia ja kestävämpiä. Kaapelien integroinnin ansiosta pyörä on siistimpi ja tyylikkäämpi.